Online marketing bureau, Lap Marketing

Jouw online groei, ons bestaansrecht!

Sinds begin 2019 richten wij ons op het ondersteunen, adviseren en uitvoeren van online marketing werkzaamheden die bijdragen aan de online groei van onze opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen doet waar men goed in is. Wanneer je doet waar je goed in bent, dan geeft dit energie en plezier. In ons geval is dat online marketing! Door onze betrokken en proactieve werkwijze gaan we samen met jou op zoek naar hoe we jouw onderneming online kunnen laten groeien in leads, sales, omzet en winst. Waar online marketing voor veel ondernemers nog een onbekend terrein is, hebben wij het ons al volledig eigen gemaakt.

Sinds 2019 jouw online marketing partner

Ons online marketing bureau is inzetbaar voor een groot scala aan diensten, maar waar wij het meeste energie uit halen is het beter zichtbaar maken van websites door middel van SEO of Google Ads. Wanneer u de samenwerking met ons online marketing bureau aan gaat dan zullen wij continu kijken hoe we online marketing in kunnen zetten om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Bij een samenwerking met Lap Marketing zullen wij door middel van een betrokken en proactieve werkwijze meedenken met als doel; het behalen van de opgestelde doelen.

0000

Sinds begin 2019 laten we ondernemingen online groeien.

00

Tevreden opdrachtgevers

Even voorstellen..

Hallo, mijn naam is Daan Lap. De oprichter van Lap Marketing.

Het begon allemaal toen ik op achtjarige leeftijd met mijn skelter, voor een kleine vergoeding, oud papier op ging halen in de buurt. De ondernemer in mij was geboren. De keuze om in 2016 aan de studie Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) te starten was dan ook voor de hand liggend.

Tijdens mijn studie heb ik ervaren dat veel ondernemers zich vooral focussen op de kernactiviteiten van hun bedrijf. Het genereren van online bezoekers, het opzetten van een online marketing campagne of het ontwikkelen van een goed presterende website komt hierdoor op een zijspoor. Vanuit deze gedachtegang ben ik Lap Marketing begonnen. Lap Marketing is een online marketing bureau gevestigd in Nijmegen. Wij leggen de focus op het uit handen nemen van online marketing werkzaamheden, zoals het ontwikkelen van een goed presterende website, het genereren van online bezoekers (SEO) of het opzetten van een Google Ads campagne.

"Super werk geleverd. De website die Lap Marketing voor ons heeft gemaakt is top. SEO helemaal goed in elkaar en fijne communicatie. Erg fijn om mee samen te werken in Nijmegen."

Lars Nuwenhof | Marketing Manager | TRALERT®

Start een project
Samen een project starten? Leuk! Wij hebben er in ieder geval al zin in. Vul het volgende formulier in om een aanvraag in te dienen. Na het invullen zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.
Meerdere opties mogelijk.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: +31 6 23 97 45 70
E-mail: info@lapmarketing.nl

Eerste Oude Heselaan 118
6541PC Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22