Wat wij voor jou kunnen doen

Een website die hard voor je werkt. De omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij bij Lap Marketing naar streven. Wij helpen bedrijven online te groeien met behulp van data en resultaatgerichte marketing.

Specialist is SEO, SEA en webdesign

Het is niet mogelijk om een specialist te zijn op alle online marketing gebieden. Op de terreinen waarop wij werkzaam zijn hebben wij alle kennis in huis.

SEO optimalisatie

SEO is vaak de rode draad van de online marketing strategie, en terecht ook. Zo begint 89% van de consumenten hun koopproces met een zoekopdracht in de zoekmachine Google.

Website laten maken

Een professionele website laten maken die als thuishaven dient voor jouw online business. Bekijk negen tips waar je op moet letten wanneer je een website wil laten maken.

Google Ads campagne

Geen tijd of zin om op resultaat te wachten? Dan is het opzetten van een Google Ads campagne het instrument dat je zoekt. Met een Google Ads campagne sta je direct bovenaan in de zoekresultaten.

Recente projecten

Wij halen onze energie uit het verbeteren van online bedrijven. In een digitale wereld waar de mogelijkheden ongekend zijn, hebben wij de volgende bedrijven al online wegwijs gemaakt.

TRALERT®

Succesvolle online marketing strategie voor B2B markt.

20% stijging aan totaal aantal bezoekers.

21 nieuwe leads gegenereerd.

116 transacties eerste maand.

Jilles van de Warenburg

Online galerij voor kunstenaar Jilles van de Warenburg.

100% responsive op alle apparaten.

Gebruiksvriendelijk en duidelijke structuur.

Optimale website snelheid.

"Lap Marketing gevraagd een website te ontwerpen/ontwikkelen en ik zou het volgende keer weer door ze laten doen. Korte lijntjes, snelle reacties, meedenken en adviseren. Dat zijn kenmerken van de werkwijze van Lap Marketing."

Luc Hunnekens, ProToGa Beveiliging

Start een project
Samen een project starten? Leuk! Wij hebben er in ieder geval al zin in. Vul het volgende formulier in om een aanvraag in te dienen. Na het invullen zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.
Meerdere opties mogelijk.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: +31 6 23 97 45 70
E-mail: info@lapmarketing.nl

Eerste Oude Heselaan 118
6541PC Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22